Despre eScaun

Scaune, fotolii, canapele, banchete si mese fabricate în România

Dragostea pentru interioare unice și cererea de mobilier de înaltă calitate, îmbinate cu peste 25 ani de experientă, constituie fundamentul companiei noastre. Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, pentru casă și birou.

Produsele fabricate sunt scaune, bănci, fotolii, canapele și mese, toate fabricate manual, inovatoare în design și material. Toate produsele sunt realizate cu cea mai mare atenție și grijă. 

escaun.ro finisaj lemn    finisaj lemn escaun.ro

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de înaltă calitate. Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Selecția noastră mare de mese, scaune, canapele, banchete și fotolii sunt potrivite pentru toate spațiile și pentru un confort excepțional.

Produsele noastre pot înfrumuseța atât interioarele imobilelor private cât și interioarele hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cafenelelor. Se potrivesc cu orice stil, fie cu stilul industrial (al cărui design mizează pe lemn, piele, fier, oțel și forme brute, nefinisate), fie cu stilul alpin chic (al cărui design combină mobilierul modern și contemporan cu elemente brute), sau cu stilul scandinav (care folosește materiale naturale, mai ales lemnul, care oferă acel sentiment de căldură).

eScaun.ro acționează ca un element de legătură între producție și clientul final. Acest lucru ne permite să răspundem tuturor solicitărilor specifice clienților și să le punem în aplicare.

Am început această călătorie din dorința de a aduce în casele clienților noștri produse cu design original, atent lucrate, pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Produsele noastre de înaltă calitate sunt o opțiune pentru cei care doresc rezistență și durabilitate, pentru că acestea sunt cele mai importante doua principii ale noastre.

escaun.ro finisaj piele    piele escaun.ro

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. eScaun este locul în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri, armonios orchestrate de bagheta unei echipe profesioniste.

Pielea este un material durabil, elegant, flexibil, puternic si durabil.

Folosim piele de bivol pentru produsele noastre, acestea sunt piei durabile și robuste, cu pori grosieri. Spre deosebire de pielea de vacă normală, pielea de bivol are o porozitate semnificativ mai grosieră. Acesta este motivul pentru care pielea de bivol este preferata noastra pentru banci, scaune, canapele si fotolii.

Cu acest tip de piele, coloranții ecologici pătrund adânc în pori în timpul procesului de colorare, fără a modifica suprafața pielii. Structura ei rămâne neschimbată.

Pielea naturala de bivol este spalata manual in fabrica noastra, apoi se aplica un strat de vopsea elastică pe bază de apă pentru a preveni pierderea culorii. Pielea este apoi impregnată cu o ceară transparentă. Acest lucru face ca pielea să fie rezistentă la substanțe lichide și alte poluări.

Toată pielea noastră respectă reglementările stricte și ghidurile UE privind utilizarea și prezența coloranților PCP, CFC, Chromo (VI) și AZO în timpul procesului de colorare. Datorită naturaleței pielii, pot apărea diferențe de culoare între diferitele loturi de culoare.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

PIELEA NATURALA DE BIVOL

Pielea naturală de bivol (BUFFALO) este numărul nostru unu atunci când vine vorba de pielea folosita pentru scaune. Pielea este prelucrată cu o grijă deosebită, vopsită manual, patinată în mod repetat și cerată, rezultând o suprafață foarte plăcută, ușor de întreținut, cu un aspect individual.

Pielea de bivol se caracterizează printr-o structură tipică granulată în care canalele părului sunt clar vizibile. Ea se estompează în timp, dându-i caracterul tipic. Pielea este realizată pe partea granulată, care se caracterizează prin diverse leziuni, cum ar fi cicatrici vindecate și mușcături de insecte, zone cu chelie sau îngroșate. Aceste detalii dau pielii de bivol aspectul rustic, natural.

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare black cole

Buffalo Negru (Cole)

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare brandy

Buffalo Brandy

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare dark brown

Buffalo Maro inchis

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare cognac

Buffalo Cognac

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare red

Buffalo Rosu

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare yellow

Buffalo Galben

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare anthracite

Buffalo Antracit  spalat

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare anthracite

Buffalo Antracit

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare blue

Buffalo Albastru

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare mustard

Buffalo Mustar

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare petrol

Buffalo PETROL

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare taupe

Buffalo Taupe

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare olive

Buffalo Olive

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare brown washed

Buffalo Taupe

Piele naturala de bivol BUFFALO de culoare roscat

Buffalo Cognac inchis

Pielea naturală de bivol (BOTSWANA) este vopsită manual în Italia, rezultând o schemă de culori foarte frumoasă și uniformă. Procesul de finisare este rotunjit cu o grijă deosebită pentru a face scaunul dumneavoastră deosebit de moale și confortabil.

Pielea de bivol Botswana are o textură distinctivă, cu un aspect granulos și un finisaj natural. Această textură conferă un aspect elegant și autentic produselor de mobilier din piele. Pielea de bivol Botswana reprezintă o alegere premium pentru cei care apreciază calitatea, durabilitatea și sustenabilitatea în produsele lor din piele.

Piele naturala de bivol BOTSWANA de culoare brown

Botswana MARO

Piele naturala de bivol BOTSWANA de culoare cognac

Botswana COGNAC

Piele naturala de bivol BOTSWANA de culoare taupe

Botswana TAUPE

Piele naturala de bivol BOTSWANA de culoare grey

Botswana GREY

Piele naturala de bivol BOTSWANA de culoare olive

Botswana OLIVE

Piele naturală de bivol (STELVIO)  este o piele de bivol specială din Asia, care este vopsită manual în Italia. Pielea noastră Stelvio este, de asemenea, tratată cu produse de îngrijire speciale care fac suprafața deosebit de strălucitoare și rezistentă la uzură.

Textura sa unică este fină și catifelată la atingere, oferind o senzație de lux și rafinament. Fiecare bucată de piele de bivol Stelvio este caracterizată de un model natural distinctiv, cu nuanțe variate și adânci, care îi conferă un aspect autentic și atrăgător.

Datorită procesului de prelucrare meticulos, pielea de bivol Stelvio este întărită și tratată pentru a rezista în timp și pentru a menține frumusețea sa inițială.

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare sand

Stelvio NISIP (Sand)

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare grey

Stelvio GRI (Grey)

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare green

Stelvio VERDE (Green)

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare brown

Stelvio MARO  (Brown)

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare olive

Stelvio MASLINIU  (Olive)

Piele naturala de bivol STELVIO de culoare off black

Stelvio NEGRU (Off Black)

Pielea ecologica (BULL) este formata din fibre microscopice care împreună formează o suprafață foarte plăcută și moale, extrem de eleganta, ușor de întreținuta.

Pielea ecologică Bull este o opțiune sofisticată și eco-friendly pentru cei care doresc să aducă frumusețea și eleganța în spațiul lor. Această piele sintetică de înaltă calitate este inspirată de textura și aspectul natural al pielii de taur, oferind o alternativă sustenabilă și etică la produsele tradiționale din piele animală.

Textura pielii ecologice Bull este remarcabil de autentică, replicând cu precizie detalii precum nuanțele, porii și gradațiile de culori întâlnite în pielea animalului. Cu o finisare netedă și moale la atingere, această piele sintetică îmbină confortul și luxul într-un mod inovator și responsabil.

Material piele ecologica BULL de culoarea camel

Bull CAMEL

Material piele ecologica BULL de culoarea forest

Bull FOREST

Material piele ecologica BULL de culoarea graphite

Bull GRAFIT

Material piele ecologica BULL de culoarea dark brown

Bull MARO INCHIS

Material piele ecologica BULL de culoarea brown

Bull BROWN

Material piele ecologica BULL de culoarea cognac

Bull COGNAC

Material piele ecologica BULL de culoarea dark blue

Bull ALBASTRU INCHIS

Material piele ecologica BULL de culoarea eucalyptus

Bull EUCALYPTUS

Material piele ecologica BULL de culoarea graphite

Bull GRAPHITE

Material piele ecologica BULL de culoarea grey

Bull GRI

Material piele ecologica BULL de culoarea liver

Bull LIVER

Material piele ecologica BULL de culoarea moss

Bull MOSS

Material piele ecologica BULL de culoarea niagara

Bull NIAGARA

Material piele ecologica BULL de culoarea thyme

Bull THYME

Material piele ecologica BULL de culoarea brandy

Bull BRANDY

Catifeaua si stofa

Orice material textil poate fi folosit pe toate scaunele din colectia noastra. Dar alegerea materialului preferat poate fi uneori destul de dificilă. Suntem bucuroși să vă sfătuim în acest sens și să vă ajutăm cu câteva sfaturi practice.

Catifeaua (ADORE & BONNIE), cunoscută și sub numele de velur, este o țesătură moale și strălucitoare. Țesătura are un aspect luxos și se potrivește bine cu diferite stiluri de interior. Țesătura moale de catifea este confecționată din bumbac țesut cu bucle deschise. Buclele sunt tăiate, creând „păruri” mici care conferă catifelei aspectul său distinctiv.

Material catifea de culoarea anthracite

ANTHRACITE 67

Material catifea de culoarea clay

CLAY 84

Material catifea de culoarea copper

COPPER 126

Material catifea de culoarea darkgrey

DARK GREY 68

Material catifea de culoarea dolphin

DOLPHIN 180

Material catifea de culoarea gold

GOLD 132

Material catifea de culoarea hunter

HUNTER 156

Material catifea de culoarea latte

LATTE 211

Material catifea de culoarea moos

MOSS 59

Material catifea de culoarea natural

NATURAL 01

Material catifea de culoarea niagara

NIGARA 158

Material catifea de culoarea oyster

OYSTER 175

Material catifea de culoarea petrol

PETROL 56

Material catifea de culoarea sand

SAND 03

Material catifea de culoarea steel

STEEL 149

Material catifea BONNIE de culoarea black

BLACK 100

Material catifea BONNIE de culoarea green

GREEN 400

Material catifea BONNIE de culoarea brick

BRICK 312

Material catifea BONNIE de culoarea walnut

WALNUT 815

Material catifea BONNIE de culoarea taupe

TAUPE 808

Stofa (FUSION), oferă o senzație moale la atingere, având o prindere plină și lânoasă, conferind mobilierului un aspect bogat. Țesătura este caracterizată de nuanțe multicolore, adăugând un plus de diversitate și atracție vizuală.

Material stofa FUSION de culoare army

ARMY 14

Material stofa FUSION de culoare brandy

BRANDY 127

Material stofa FUSION de culoare copper

COPPER 126

Material stofa FUSION de culoare cream

CREAM 02

Material stofa FUSION de culoare desert

DESSERT 109

Material stofa FUSION de culoare steel

STEEL 149

Material stofa FUSION de culoare thyme

THYME 206

Material stofa FUSION de culoare wood

WOOD 108

Stofa (SILINT), aceasta este o țesătură de mobilă, potrivită atât pentru tapițerie strânsă, cât și pentru tapițerie lejeră, rezistentă (tratată cu un finisaj care respinge umezeala) și se poate spăla la mașină la 30 grade. Silent este moale, are o prindere plină și lânoasă, un aspect bogat, iar țesutura are un aspect multicolor.

Stofa (ALPIN), structura de suprafață moale si elegantă a țesăturii de stofa face din fiecare piesa de mobilier un adevărat element de design si bun gust.

Stofa (AMORE), este un material plușat, având o ținută elegantă. Textura materialului este una fină si plăcută la atingere.

Stofa (MITO), este un material textil de înaltă calitate, fabricat din fibre fine și moi, cum ar fi lâna merinos sau casmirul. Este cunoscută pentru textura sa luxuriantă și fină, precum și pentru capacitatea sa de a oferi căldură și confort.

Stofa (BALTIMORE), un material texturat, foarte elegant, caracterizat prin rezistenta si calitate.

Material stofa SILENT de culoare ash grey

SILENT Ash Grey 40

Material stofa SILENT de culoare dark grey

SILENT Dark Grey 68

Material stofa SILENT de culoare liver

SILENT Liver 10

Material stofa SILENT de culoare natural

SILENT Natural 01

Material stofa SILENT de culoare bronze

SILENT Bronze 116

ALPINE BEIGE 05

Material stofa ALPINE de culoare onyx

ALPINE ONYX 169

Material stofa ALPINE de culoare steel

ALPINE STEEL 149

Material stofa ALPINE de culoare thyme

ALPINE THYME 206

Material stofa ALPINE de culoare champagne

ALPINE CHAMPAGNE 106

Material stofa AMORE de culoare ocean

Amore OCEAN

Material stofa AMORE de culoare mustar

Amore MUSTAR

Material stofa AMORE de culoare khaki

Amore KHAKI

Material stofa MITO de culoare anthracite

Mito ANTRACIT

Material stofa MITO de culoare ash grey

Mito ASH GRI

Material stofa MITO de culoare beige

Mito BEJ

Material stofa MITO de culoare cognac

Mito COGNAC

Material stofa MITO de culoare desert

Mito DESSERT

Material stofa MITO de culoare green

Mito VERDE

Material stofa MITO de culoare hunter

Mito HUNTER

Material stofa MITO de culoare mustard

Mito MUSTAR

Material stofa MITO de culoare natural

Mito NATURAL

Material stofa MITO de culoare steel

Mito OTEL

Material stofa BALTIMORE de culoare beige

Baltimore BEJ

Material stofa BALTIMORE de culoare anthracite

Baltimore ANTRACIT

Material stofa BALTIMORE de culoare khaki

Baltimore KHAKI

Material stofa BALTIMORE de culoare mouse

Baltimore MOUSE

Material stofa BALTIMORE de culoare pistachio

Baltimore PISTACHIO

CULORI PICIOARE

Vopsirea în câmp electrostatic a cadrului de metal de la produsele fabricate de eScaun.ro are avantajul de a oferi un rezultat de o calitate superioară, spre deosebire de tehnica obișnuită. Astfel, se pulverizează un strat de vopsea de o rezistență mai mare, care se distribuie uniform pe suprafața pe care se aplică. Fiind sub formă de pulbere, culoarea nu curge și nici nu apar diferite acumulări care pot să afecteze distribuția acesteia sau aspectul vizual.

Există 3 etape esențiale de care tinem cont în procesul de vopsire electrostatică:

– aceasta începe cu curățarea minuțioasă a suprafeței ce urmează să fie vopsită.
– următorul pas este introducerea obiectului curățat în cabina de vopsire, unde se aplică un strat uniform, bine distribuit.
– in final, obiectul trebuie plasat într-un cuptor special, la temperaturi ridicate, unde este lasăt până în momentul în care vopseaua se usucă și se poate folosi.

O alta metoda se numeste metoda de vopsire in camp electrostatic cu vopsea lichida

Metoda de vopsire cu lichid in camp electrostatic cu vopsea lichida pe baza de solvent sau pe baza de apa s-a dovedit a fi din ce in ce mai folosita, avand un numar mare de avantaje care nu pot fi ignorate.

– se elimina obligativitatea de a folosi un cuptor de polimerizare
– eliminam deci costurile suplimentare
– putem vopsi piese de dimensiuni mari, care nu pot fi introsuse in cuptor.
– timpul alocat vopsirii scade in mod considerabil
– echipamentul de vopsire se poate transporta usor
– pierderile de vopsea sunt aproape inexistente.


Culorile oferite sunt următoarele:

Culoare metal negru

NEGRU 05

Metal de culoare bronze

BRONZE ANTIQUE

Metal de culoare Brown_Copper

BROWN COPPER

Metal de culoare Champagne

CHAMPAGEN

Metal de culoare natural grey

GRI

Metal de culoare magnum

MAGNUM

Metal de culoare mocca

MOCCA

Metal de culoare patina

PATINA

Metal de culoare old brass

OLD BRASS

Metal de culoare aluminium

ALUMINIUM

Metal de culoare gold

GOLD

Finisajele lemnului natural de stejar

Lemnul natural de stejar este un material foarte popular, are rezistență ridicată și calități estetice excelente. Textura spectaculoasă și o gamă largă de nuanțe ne permite sa fabricam mese într-o varietate mare de stiluri.

Diferite metode de prelucrare fac posibilă obținerea unei palete bogate de nuanțe calde și reci, cu grade diferite de saturație. Stejarul poate fi întotdeauna recunoscut printr-un model caracteristic bine conturat.

eScaun.ro foloseste la mese urmatoarele tipuri de nuante de stejar și canturi:

Lemn natural de stejar de culoarea pole grey

Pole Grey

Lemn natural de stejar de culoarea natural

Natural

Lemn natural de stejar de culoarea september

September

Lemn natural de stejar de culoarea cinamon

Cinnamon

Lemn natural de stejar de culoarea basic

Basic

lemn natural creamy

Creamy white

lemn natural brown

Deer brown

lemn natural black

Black sky

Cant tesit blat de masa

Blat tesit

Cant drept blat de masa

Blat standard drept