Termeni și condiții

INTRODUCERE IN TERMENI SI CONDITII

S.C. FIESTA IW S.R.L. cu sediul pe Str. Tractoristilor Nr 336, Sat. Mărtinești, Com. Odoreu, Jud. Satu Mare, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J30/1165/94 și având Codul Unic de Înregistrare: RO 6078173 este compania responsabilă cu administrarea site-ului ESCAUN.RO

Firma indeplineste conditiile de functionare/desfäsurare a activitatii incadrat in clasa CAEN:

3101 Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine
3102 Fabricarea de mobilã pentru bucätärii
3109 Fabricarea de mobila n.c.a.
3299 Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a.
4643 Comert cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodäresc, al aparatelor de radio si televizoarelor
4647 Comert cu ridicata al mobilei, covoarelor si a articolelor de iluminat
4690 Comert cu ridicata nespecializat
479 Comer cu amanuntul ali interm eliut callor de Comenz au princiner de uz canic n. a, in magazine specializate
7022 Activitati de consultant pentru afaceri si management
1729 Activitäti de inchiriere si leasing cu alte bunuri personale si gospodäresti n.c.a.
7739 Activitäti de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile n.c.a.
9524 Repararea mobilei si a furniturilor casnice
4332 - Lucrari de tamplärie si dulgherie
4791 - Comert cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
4939 - Alte transporturi terestre de călatori n.c.a
6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
7739 - Activitäti de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile n.c.a.

Punct de lucru:
Sat Märtinesti, Comuna Odoreu, Str. TRACTORISTILOR, Nr. 336, Judet Satu Mare

Prin accesarea acestui website, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat termeni și condiții de utilizare.

Dacă nu acceptati acești “Termeni si Conditii” NU UTILIZAȚI acest site.

 

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.eScaun.ro (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi și alte date) este proprietatea S.C. FIESTA IW S.R.L. și a furnizorilor săi. Tot acest conținut este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea unor elemente, din cele mai sus mentionate, fără acordul scris al S.C. FIESTA IW S.R.L. se pedepsește conform legilor în vigoare.

Pentru raportarea unor probleme legate de încălcarea drepturilor de autor va rugăm folosiți adresa: contact@escaun.ro

 

Responsabilități privind legături externe, server, browser

Site-ul www.eScaun.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania SC FIESTA IW S.R.L. nu este responsabilă pentru erorile apărute pe site din cauza serverului care-l găzduiește sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site.

Compania S.C. FIEST IW S.R.L. nu este responsabilă pentru eventualele erori, deteriorări, pierderi de date, conținut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.eScaun.ro.

 

Accesul la site

S.C. FIESTA IW S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. FIESTA IW S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

Sunteți de acord și acceptati ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmam sub nici o forma tipul de informație pe care îl veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

IMAGINILE PRODUSELOR DE PE SITE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE. TOATE IMAGINILE SUNT CU TITLU ILUSTRATIV ȘI POT DIFERI UȘOR ÎN CULOARE FAȚĂ DE ORIGINALUL.

Toate prețurile afișate pe acest site sunt exprimate în lei (RON) și conțin TVA și pot fi modificate în funcție de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul român sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

În utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord sa furnizati aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervam dreptul sa va blocăm accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Pentru efectuarea review-urilor la produse este necesara utilizarea numelui real pe care a fost efectuata comanda, astfel ne rezervam dreptul de a șterge acel review.

 

Greseli de tiparire

S.C. FIESTA IW S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. în eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

 

Plasarea unei comenzi

Puteți face o comandă la noi prin formularul nostru de comandă, prin email sau telefonic. După comandă, veți primi o factură proformă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comandă dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți anunțat ca firma de curierat a preluat coletul.

 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda dacă:

– nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara în stoc pe site, dar să fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp și pot exista mici inadvertente privind stocul real afișat.

– a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului

– nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc…)

 

Pretul produselor

Unele prețuri se pot modifica fără preaviz sau pot conține erori de operare. Firma noastră face eforturi permanente de eliminare a erorilor și de păstrare a acurateții informațiilor.

Toate promotiile efectuare de eScaun.ro sunt valabile în limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promoție nu putem acorda discount suplimentar.

 

Garantia produselor

Garanția se asigură în baza facturii fiscale, a certificatului de garanție care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face obiectul garanției, împreună cu o menționare scrisă a defectului. Obiectul achiziționat este necesar să-l prezentați cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

În timpul perioadei de garanție producătorul își rezervă dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedește a fi defect.

Garanția acoperă numai acele defecte care apar în exploatarea normala a produsului și nu se aplică pentru acțiunile ce nu sunt conforme instrucțiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgârieri, depășire greutate maximă admisă etc).

Costul trimiterii produsului pentru care se acordă garanție la unitatea service, cade în sarcina cumpărătorului, firma noastră suportand costul trimiterii produsului reparat la cumpărător.

Perioada de rezolvare a reclamației de la data sesizării este cea prevăzută de lege, garanție prelungindu-se cu durata în care a fost produsul în reparație.

În cazul în care produsul nu poate fi reparat, el va fi înlocuit cu un alt produs ales de cumpărător, cu plata diferențelor de preț.

În cazul în care cumpărătorul nu dorește un alt produs, clientului i se returnează suma plătită pe produs, diminuată proporțional cu numărul de luni de utilizare a produsului din cele 24 de luni de garanție. (ex: dacă produsul a fost utilizat 6 luni de zile, se returneaza 6/24 = 75% din suma plătită inițial).

 

Conditii de returnare

Ce se întâmplă în cazul în care clientul primește un produs cu defect / care nu corespunde cerințelor?

S.C. FIESTA IW S.R.L vă roagă ca toate produsele să fie verificate imediat ce le-ati primit. 

Ne puteți informa asupra oricăror daune sau discrepanțe în termen de 3 zile lucrătoare de la data livrării. 

Orice reclamație privind starea produselor livrate către cumpărător va fi semnalată în scris completand formularul de pe pagina de contact sau la adresa de e-mail contact@escaun.ro. Va trebui să furnizați numărul facturii, numele produsului, daunele pretinse iar, acolo unde este cazul, și poze.


S.C. FIESTA IW S.R.L dorește să aducă la atenția clientului, că dreptul de returnare nu se aplică în următoarele situații:

- pentru comanda de mărfuri care sunt realizate după specificațiile clientului sau sunt clar adaptate nevoilor personale;

- produsele personalizate sau cele care au fost realizate dupa cerintele dumneavoastra;

- în cazul anulării unei comenzi a unor produse personalizate ce au intrat în procesul de execuție, veți fi de acord sa plătiți întreaga sumă pentru produsele respective;

- produsele despre care se observa ca au fost folosite;

- produsele cu defect ce au fost deteriorate după ce le-ati primit sau în timp ce le returnati;

Cine este răspunzător de plata taxelor de livrare în cazul returnării produselor?

Taxele de livrare vor fi responsabilitatea cumpărătorului cu excepția cazurilor când produsele sunt deteriorate, cu defecte sau incomplete.

Atragem atenția că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cât timp se returnează banii înapoi?

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

“Clienți” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridica nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

NOTA FINALA

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de S.C.FIESTA IW S.R.L violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii la contact@escaun.ro astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.

Nu oferim în nici un fel garanție ca produsele vor fi potrivite cerințelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur și fără erori de orice fel.

Serviciul poate fi întrerupt de administratorii eScaun.ro în orice moment fără o înștiințare prealabilă. Forța majoră exonereaza partea care o invocă în condițiile legii. Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.